Diensten

Diensten

Timelapse bouwprojecten

Prachtige foto’s en video’s, in timelapse vorm, van bouw- en renovatieprojecten

Plattelandsfotografie

Foto- en videoreportages van het leven op het platteland

Fotografie gebouwen en architectuur

Foto- en videoreportage van woningen, bedrijfspanden, openbare gebouwen en architectuur

Fotografie voor makelaars

 

Hoogwaardige foto’s en video’s voor makelaars, vastgoedprofessionals, architecten en projectontwikkelaa

Fotografie sportparken

Presenteer uw bedrijf vanuit de lucht op uw eigen website. Neem bezoekers van uw website mee in een vlucht boven uw camping, recreatiegebied, golfbaan, sportpark etc.

Dakinspecties woning of bedrijfspand

Haarscherpe foto’s en video’s van uw dak en/of zonnepanelen

Via het contactformulier kunt u geheel vrijblijvend en volledig gratis een offerte opvragen met betrekking tot bovenstaande diensten. Heeft u andere ideeën of wensen dan hoor ik die graag. 

De Phantom 4 pro+

De DJI Phantom 4 Pro drone is de meest veilige drone die er bestaat. De quadcopter is namelijk voorzien van ontwijksensoren waardoor hij objecten herkent en hier met een grote boog omheen vliegt. 

De DJI Phantom 4 Pro is voorzien van een hoogwaardige 4K camera die voor stabiliteit is bevestigd in een gimbal. De camera is voorzien van een 1-inch 20-megapixel CMOS sensor. Het is de eerste camera van DJI die is voorzien van een mechanische sluiter. De camera filmt in een UltraHD 4K resolutie en doet dit met maar liefst 60 beelden per seconden. De beelden worden verwerkt met een bitrate van 100Mbps..

De remote controller waarmee de DJI Phantom 4 Pro wordt bestuurd beschikt over de laatste versie van DJI’s LightBridge technologie. Dit systeem zorgt ervoor dat het videosignaal via het 2.4Ghz en 5.8Ghz verzonden kan worden. Hierdoor kies je als piloot altijd het beste signaal zodat je de minste kans hebt op storingen. Via de 2.4Ghz frequentie heb je binnen Europa een bereik van 3.5 kilometer. Vlieg je via het 5.8Ghz signaal dan heb je een bereik van 2 kilometer. Meer informatie over mijn drone vind je hier.